marți, 29 decembrie 2009

atunci cand ai cazut...


Te crezi cel mai norocos om, sau cel putin crezi ca daca nu ai avut noroc pana acum, de acum trebuie sa ai, meriti asta, iar norocul mult astepat vine, esti cel mai fericit om, nu iti vine sa crezi, te inconjoara doar bucuria, ai tot ce iti trebuie, dar mai ales in sfarsit ai parte de iubirea care ai visat-o, te crezi in basme, nu ai vrea sa dormi ca nu cumva sa te trezesti si sa iti dai seama ca ai visat.Dar ai adormit in cele din urma si te trezesti intr-un cosmar, dandu-ti seama ca aia este viata ta, doar un cosmar din care de data asta nu te vei mai trezii, nimeni nu o va putea face.Brusc e totul negru in jurul tau, e intuneric, plangi, iti doresti sa se intample ceva, sa iesi din asta, dar realizezi ca nu ai scapare, ca esti blocata in lumea aceea neagra, realizezi ca persoana care ai iubit-o asa mult, tocmai acea persoana ti-a creat acea lume pentru tine, nu iti vine sa crezi, cum? tocmai persoana iubita ti-a facut asta, iar tu i-ai fi creat lumea perfecta, doar a fericirii, a celei mai curate iubri posibile, iar el ti-a oferit doar o iubire murdara, pe care nu ar putea-o spala nici D-zeu.Ce e de facut oare cand ai cazut in aceasta lume?Eu m-am gandit ca poate undeva mai exista o alta viata, unde imi va fi mai bine, viata in care, murim aici si ne trezim nemuritori, poate intr-un loc mult mai bun, nu stiu, la altceva nu ma pot gandii, ce alta salvare sa am?

vineri, 23 octombrie 2009


Scriu mereu despre iubire, acum cand nici eu nu mai stiu sa raspund, ce inseamna, m-am crezut cea mai iubita si m-am inselat, poate oare sa te iubeasca asa mult cineva si sa se daruiasca altcuiva, nu cred, acum iubirea imi arata adevarata ei fata, m-a facut sa vad altfel viata, sa nu mai cred in marile iubiri, sunt naiva stiu, am dat asa mare importanta iubirii, am bagat mana in foc pentru iubire si m-am ars extrem de grav, cine ar fi crezut :( dar ce nu te omoara te face mai puternic, uite asa se schimba si acei putini oameni care mai cred in iubire, uite asa ajungem toti sa fugim de iubire si sa devenim si noi "murdari

Lasa-mi din cand in cand biletele. In geanta. Printre lucruri. Pe tastatura de la laptop. Pe frigider. Scrie pe ele prostii. “Salut”. “Ce mai faci?”. “o Zi frumoasa”.
Opreste-ma pe neasteptate cand mergem pe strada. Uita-te in sus, cum se scutura florile de salcam. Mira-te ca a inflorit deja teiul. Intreaba-te ce-o fi pasarea aia care se aude. Dar mai ales strange_ma tare in brate si saruta-ma cu fos in vazul lumii. Adu-mi cate un fleac de pe unde pleci. Un magnet de frigider cu “te iubesc”. O cutie goala in care sa-mi pun visele.o clama de par preferata cu un fluture :) sa vad ca te gandesti la mine Trage pe dreapta in plina autostrada fiindca ai vazut un peisaj superb si stii cat imi place sa fac poze acolo. Pe care o sa mi le pun la avatar si-o sa ma faca sa ma bucur de toate intrebarile pe care o sa le primesc. Povesteste-mi, cand te entuziasmeaza ceva, chiar daca n-are legatura cu mine. Din cand in cand scrie despre mine pe blog, sau oriunde, stii ca asta ma face mereu atat de mandra . Spune-mi ca “sa-ti fie dor de mine ”; ca “vorbesti cu mine foarte des in capul tau”; ca “ma iubesti in continuare”; trimite-mi mesaje “ca sa-mi spui nimic. ca "ti-e dor” sau ca “you love me”.
Opreste-ma, cand sunt stresata, si grabita, si ocupata, numai ca sa-mi dai o imbratisare, fiindca iti amintesti cat de mult ma bucura si cum ma ajuta sa recapat instantaneu “sentimentul acela de Acasa” Din cand in cand, scrie-mi cate o scrisoare pe hartie adevarata si pune-o intr-un plic adevarat, fiindca stii ca am o slabiciune pentru ele. la fel imi arata ca sunt importanta Fa-mi poze, fara sa-ti spun eu, fara sa te rog, fara sa iti amintesc; stai cu camera si asteapta un zambet, o incruntare, o expresie - pe care stii cat o sa ma bucur cand o sa le vad. Si la sfarsitul zilei, intoarce-te prin somn dupa mine si lasa-ma sa fie asta ultima senzatie pe care mi-o amintesc constient Poate le crezi fleacuri, dar nu ai idee toate aceste demonstratii sunt un vis pentru o fata ca mine, care te iubeste atat de mult